Smaka på Stockholm!

Jordgubbar = sommar!

Jordgubbar = sommar!

Tradition

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit på ”Smaka på Stockholm”, det fungerade lite som ett startskott för sommaren. Jag har för mig att alla sa ”Restaurangernas dag” förr, hette det så, eller var det bara något folk sa? och när bytte det annars namn?

Hoppas på lite roliga restauranger i år, jag ska hålla utkik efter vegetariska rätter då jag behöver inspiration.

Annars hoppas jag på att  Flippin Burgers är där…känns kanske inte så troligt, men hoppas kan man ju.

Här kan du kolla in vad som händer på ”Smaka på Stockholm”

Nu blev jag hungrig!

Prisextra säljer förresten Marabou Chokladkakor för 1o kr denna vecka (för kortmedlemmar)….inte bra, inte bra, men gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *