Sommaren en är kort….

Kinapuffar!

Kinapuffar!

Nystart

Jahopp, då är snart sommaren slut, skolstart på måndag.

Känns…blööörk!!

Samtidigt så brukar jag inför varje höst, ni vet, nästan som många gör efter nyår, nu ska jag….tränar mer, sova mer….ja, vad man nu kan komma på.

Själva ska vi försöka med matsedel igen, iallafall måndag-torsdag. Allt för att undvika stress med matfunderingar,inköp, planera lättlagad mat de dagar vi vet att vi har mycket aktiviteter. Vi ska försöka iallafall….

Jobbar nu hårt för att komma på nästa veckas. Minst en dag ska vara vegetarisk, en dag gärna något nytt recept + att jag behöver gå ner de kilon jag lyckats lägga på mig under sommaren 🙁 (de jag slet hårt för att gå ner under våren, och faktiskt lyckades med)

Trevlig helg på er!

Ska käka kinapuffar och titta på tv…. 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *