Helgrapport och snowboardkläder

Tuff kille redo för backen! Vinterkläder från Quiksilver

Tuff kille redo för backen! Vinterkläder från Quiksilver

Helgen

Har tillbringat helgen söderöver, dvs. i Göteborg på jobb (tävling) och slaggat på Gothia i vanlig ordning. Käkat en räkmacka, sonen käkat köttbullar och sedan har vi däckat i sängen, slötittande på film. Såg Terminator -Salvation, helt ok inte superbra (inte som Star Trek) men funkar, för oss som har växt upp med ”Hasta la vista, baby”  så är den ett måste.

He, he sen gjorde jag en filmmiss, såg Marley & Me, inte för att den är kass utan för att jag ville se en komedi, jag ville ligga och fånskratta och det gjorde jag, ibland, men filmen slutade med att jag stortjöt….. just en snygg komedi…… jag vill inte tjuta när jag ser en komedi, så fall av skratt. Filmen i sig är en aning lam, historien känns lite…. meningslös på nått sätt.

Julklappstips

Jag kör ett dubbeltips från www.skatekids.se (var annars ifrån 😉 ) Dessa skidkläder, snowboardkläder för barn från Quiksilver , förutom att de är tuffa och snygga så har de alla bra egenskaper som skidkläder ska ha, tejpade sömmar, ventilation etc. etc.

Dieten?……. jag vet inte vad ni pratat om 😉Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *