Lat så jag skäms….

Blommor och......humla!

Blommor och......humla!

Inget bloggande…

…på evigheter, jösses vilken slöhög jag är!!

Ibland är det svårt att komma på något att blogga om när jag inte gjort något särskilt, men nu är tvärtom, gjort så mycket att jag varit för slö för att blogga om det efteråt.

Alice Cooper på Grönan 2011

Alice Cooper på Grönan 2011

Bland annat har jag varit på Alice Cooper på Grönan. Det var så pass många fler än oss som ville se så parken stängdes. Till skillnad mot när Bryan Adams var där så hann vi in denna gång. Alice var ok, kul och se, aldrig sett honom live förut, även om jag saknade en del gamla hits.

Red Bull Lådbilsrally 2011

Red Bull Lådbilsrally 2011

Har även varit på Red bull lådbilsrally, mycket roligt, mycket folk där med! Kul arrangemang.

Snart har halva sommarlovet gått…..jag ska försöka njuta av att ”glaset är halvfullt och inte halvtomt” om ni fattar…..

Idag flyttade en av sonens allra bästa kompisar tillbaks till USA 🙁  känns konstigt att vi kanske aldrig mer kommer att träffa dem. De kommer bo i en del av USA som vi inte direkt i nuläga har anledning att besöka genom jobbet. (åker vi till USA är det jobbrelaterat, med tanke med de snålt antalet dagar skolan beviljar ledigt, så blir inte mycket tid över att åka dit för något annat) Men allt kan ju ändra sig 🙂

Självklart ska vi försöka hjälpa killarna att hålla kontakten och jag hoppas verkligen att vi kommer ses igen. En mycket trevlig familj som jag kommer sakna 🙁

Jo, nu höll jag på att glömma, har ju varit på Bio också, kolla på Transformers 3.

Jag tycker den har det jag förväntade mig, kärlek, vänskap, massor med Action och en historia som fångar…..

Gillar man Transformers så gör man, jag gör det, så jag gillade verkligen filmen! 🙂 Har du sett 1:an eller 2:an och inte gillade dem så har du helt inte fattat grejjen, håll dig ifrån 3:an.

Jag gillar Autobots, fruktar Decepticons, faller handlöst för  ”friends-to-the-end-temat” älskar filmmusiken och därmed väntar otåligt tills den kommer på DVD så kan köpa den och se den igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *