Så besviken på hotellfrukosten i Gbg!!

frukost

När jag kom tillbaks från helgfrukosten på hotellet var jag så fruktansvärt besviken.

Vi bodde i en juniorsvit och när vi checkade in så upplyste de oss om att vi äter frukost på våning 2 i Loungen.

Jag verkligen avskyr stora frukostar med 500 människor som springer runt. För det första så är det oftast långt att gå när man bara vill ha  en ostskiva till så man orkar bara inte. För det andra, alla dessa som står och hostar, snörvlar och måste ta på alla frallor innan de bestämmer sig. För det tredje, så fort de ställer fram något gott som ex. vindruvor, wienerbröd så kastar sig folk över det som om de aldrig sett nåt godare förut…vilket betyder att vill man inte slåss för livet eller vara där när frukosten öppnar, så får du nöja dig med brödskivan ingen vill ha, skinkan alla hostat och nyst på och GLÖM vindruvor.

Med andra ord så undviker jag dessa frukostar….

När vi nu bokade vår Junior svit var jag alltså mycket nöjd över att få äta i Loungen, vilket jag gjorde igår.

Där var det precis som jag ville, lugnt och tyst (ingen snodde min tidning som jag lämnade i 2sek, idag satt en familj och nöjt läste den när jag kom tillbaks) Jag behövde inte roffa åt mig det jag trodde att jag eventuellt kanske ville ha utan kunde ta det i lugn och ro utan att gå 1km för att hämta det 😉

Nu i skrivande stund är det måndag och ovanstående brutala besvikelse har lagt sig. Självklart funkar dessa skolmatssalsfrukostar, men är man inställd på annat så blir man besviken.

Sonen var glad över pannkakorna…..och kaffe fanns ju, så jag överlevde 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *